Samen geloven 

Kerstmis 2020

16-12-2020

Dit jaar kunnen we helaas geen kerkgangers toelaten tijdens de Nachtmis en 1e Kerstdag vanwege de verwachte overweldigende toeloop.

Wel is de Heilige Mis te volgen op de tv via de LOVE. Toch is er bij velen de behoefte om een bezoek te brengen aan de stal en de mooi versierde kerk. Hiervoor is de Mariakerk de hele dag open. Voor de Vincentiuskerk is er een groep trouwe toezichthouders die het mogelijk maken dat we ’s middags van 14:00 uur- 17:00 uur de stal kunnen bezoeken. Andere nemen de kans om een kaarsje op te steken of even een moment van bezinning in te passen op deze bijzondere dagen. De pastores en het kerkbestuur zouden het waarderen als zich nieuwe vrijwillig(st)ers aanmelden, zodat de Vincentiuskerk ook de hele dag open kan zijn.

Het enige dat u hoeft te doen is achter in de kerk zitten, genieten van mooie kerstmuziek en toezien dat de bezoekers zich aan de regels houden.
U kunt zich individueel opgeven maar ook met een groepje familie of vrienden (dan is er altijd een invaller als u zelf een keer verhinderd bent).

Zegt dit voort en maak anderen enthousiast, u maakt er heel veel mensen erg blij mee.
Opgeven bij : secretariskerk@gmail.com  of ma- en wo- van 9:00-11:00 uur op 363395.