Samen geloven 

Vrijwilligers gezocht

22-12-2020

Voor het openstellen van de kerk tijdens deze periode zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een uurtje (of meer) in de Vincentiuskerk willen zitten om toezicht te houden. 

Voor de Vincentiuskerk is er een groep trouwe toezichthouders die het mogelijk maken dat we ’s middags van 14:00 uur- 17:00 uur de kerk kunnen bezoeken. Andere nemen de kans om een kaarsje op te steken of even een moment van bezinning in te passen op deze dagen. De pastores en het kerkbestuur zouden het waarderen als zich nieuwe vrijwillig(st)ers aanmelden, zodat de Vincentiuskerk ook de hele dag open kan zijn.

Het enige dat u hoeft te doen is achter in de kerk zitten, genieten van mooie muziek en toezien dat de bezoekers zich aan de regels houden.
U kunt zich individueel opgeven, maar ook met een groepje familie of vrienden (dan is er altijd een invaller als u zelf een keer verhinderd bent).

Zegt dit voort en maak anderen enthousiast, u maakt er heel veel mensen erg blij mee. Opgeven kan bij: secretariskerk@gmail.com  of ma- en wo- van 9:00-11:00 uur op 363395.