Huwelijk

Huwelijk

Beste bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met de beslissing om te gaan trouwen! Mooi ook dat jullie voor God willen gaan trouwen, in de kerk!

Voordat wij jullie kunnen bevestigen dat jullie op de gekozen datum kunnen gaan trouwen, vindt er een gesprek plaats met de pastoor die het huwelijk gaat inzegenen. 

Dit houdt in dat de pastoor bij jullie langskomt of dat jullie bij de pastoor langskomen, om het een en ander door te nemen. Er kunnen namelijk obstakels zijn, waardoor in het uiterste geval het huwelijk moet worden uitgesteld. Het zou erg zuur zijn als de uitnodigingen dan al de deur uit zijn, en het huwelijk tegen alle verwachtingen niet door kan gaan. Dat willen we natuurlijk niet. 

Verder is het belangrijk te weten dat bij het sluiten van een huwelijk tijdens een hoogmis het Kerkkoor zingt en dat er dan GEEN eigen muziek gebruikt kan worden. Het koor kan wel uit het eigen repertoire een passend lied zoeken.

Bij deze vragen wij jullie dan ook om de pastoor te bellen voor een afspraak. Des te eerder jullie je aanmelden, des te beter is de voorbereiding op die mooie, grote dag. Dat willen we natuurlijk allemaal.

Wij horen graag van jullie!

Hartelijke groeten,

Pastoor Stomph
06-10860963
https://aanvraag.kerkvolendam.eu/huwelijk

Kosten: € 375,- (Kerkbalans betalers)
€ 450,- (NIET kerkbalans betalers)